Tuborg Bira Güncel Fiyatı
İçindekiler
Tuborg Bira Fiyatı
3 Ocak 2019 tarihinde alkollü içeceklere gelen zamla birlikte diğer biraların fiyatları gibi Tuborg bira fiyatı da zamlandı. Böylece bir şişe Tuborg biradan alınan toplam vergi (Özel tüketim vergisi+Katma değer vergisi ve katma değer vergisinin üstünden alınan özel tüketim vergisi) şişenin yüzde altmış biri oldu. Güncel tuborg bira fiyatlarını aşağıdaki güncellenmiş listeden inceleyebilirsiniz.
Tuborg Bira
Türk Tuborg 1967 yılında İzmir ilinin Pınarbaşı ilçesinde kurulmuştur ve 1969 yılından beri İzmir ilinde bulunan fabrika ve tesisinde bira ve malt üretimi yapmaktadır. İzmir'de bulunan bu Türk Tuborg entegre fabrikası Türkiye'de en çok bira üretimi yapan fabrikalardan birisidir. Efes Pilsen gibi Türk Tuborg da Türkiye'de birçok ilke imza atmıştır. Türk Tuborg, ürettiği biralarda kaliteyi ve gelenekselliğe bağlılığı ön plana çıkartmaktadır. Şirket, bira üretimini sanat olarak görmekte ve mükemmelliği hedefleyerek sürekli gelişme hedefinde olduklarını belirtmektedir. Tuborg bira “Alman Saflık Yasası”na uygun olarak üretilmektedir. Türk halkı tarafından en çok tüketilen ürünlerinden birisi kolay ve zevkli içimiyle gönüllerde taht kuran “Tuborg gold”tur.
Tuborg Bira Ne Kadar?
Bira fiyatlarındaki artışla birlikte Tuborg biranın güncel fiyatlarında da artış meydana geldi. Biz de siz değerli bira ve Tuborg severler için Tuborg Gold, Tuborg Amber başta olmak üzere tüm Tuborg biralarının güncel fiyatlarını içeren bir liste hazırladık. Aşağıda yazan güncel fiyatların tavsiye edilen satış fiyatı olduğunu ve bulunduğunuz bölgeye ve Tuborg birayı satın aldığınız markete göre fiyatlarda ufak artışlar veya düşüşler olabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Diğer alkol fiyatlarınını buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz. ALKOL DOSTUNUZ DEĞİLDİR.
Tuborg Bira Güncel Fiyat Listesi 2019
Tuborg Gold Bira 50 Cl (Depozitolu) | 10,00 Türk Lirası |
Tuborg Gold Bira 50 Cl (Depozitosuz) | 10,50 Türk Lirası |
Tuborg Gold Kutu Bira 50 Cl | 10,25 Türk Lirası |
Tuborg Gold Bira 33 Cl (Depozitosuz) | 9,25 Türk Lirası |
Tuborg Gold Kutu Bira 33 Cl | 8,50 Türk Lirası |
Tuborg Amber Şişe Bira 50 Cl | 10,50 Türk Lirası |
Tuborg Amber Kutu Bira 50 Cl | 10,25 Türk Lirası |
Tuborg Amber Şişe Bira 33 Cl | 9,25 Türk Lirası |
Kırmızı Tuborg Special Kutu Bira 50 Cl | 12,75 Türk Lirası |
Tuborg Shot Special Kutu Bira 25 Cl | 8,50 Türk Lirası |
Tuborg biraya gelen zamlar ve Tuborg biranın güncel fiyatları hakkındaki fikirlerinizi çok merak ediyoruz. Lütfen bizimle paylaşın 🙂
tuborg 11,25 olmuş arkadaşlar. görünce korktum! tam kaçıyordum, şarapların da yarın zamlanacağını öğrendim. son kez 19tl’ye dünyanın en kötü şarabı olan biricik’i aldım, onu içerek yazdım bu yorumu. BU gidişle elveda tuborg bira.
içmeye doyamazdık. mekan tuborg satmıyorsa ayrılıyorduk. yine öyle fakat son zamanlarda tadında çok dikkat çekici bir bozulma var. ne yaptınız buna?
son bir yıldır tadını acayip şekilde bozmuş olan bira markasıydı. an itibariyle tadına baktığım tuborg ise gayet lezzeti yerinde, son zamanlarda aldığım o saçma tattan eser yok. umarım böyle devam ederler yoksa beck’s, heineken, bud, weihenstephaner gibi biralara da ulaşabiliyoruz artık, bozdukları an tercihimiz değişebilir buradan kendilerine duyurulur.
tuborg %100 malt birayı çıkardıktan sonra tuborgcu olmuştum. uzun yıllar tuborg içtim, ama geçen sene kendi biramı yapmaya başlayınca gerçek biranın ne olduğunu da öğrenmiş olduk. ticari biraların birbirinden çok farkı yok ama, tuborg kesinlikle içemiyorum, sentetik bir tat geliyor, kutusunda bu tat daha az ama o da su gibi.
türkiye’deki ticari biralar çok çok kötü, ukrayna’da ciddi anlamda kaliteli ticari biralar vardı mesela. türkiye’de tekelden alınabilecek tek iyi bira var o da erdinger. buğday birası ama arpa maltı oranı daha fazla, tam olarak buğday birası denemez. tabi onunla da kafayı bulabilmek için ihtiyaç kredisi çekmek lazım.
1970’den beri carlsberg grubuna dahil danimarkalı bira markası.
şekersizdir, tek fabrikada üretildiği için lezzeti standarttır; sonuç olarak türkiye’de üretilen en iyi biradır.
devletin (inhisar) tekel birasindan sonra türkiye’de piyasaya sürülen ilk yabanci kökenli özel biradir.
yil, yanlis hatirlamiyorsam 1970 ya da 1971 olacaktir.
genellikle ot-arpa tadinda olan ve biraz kafayi bulmak için en az iki kasa içilmesi gereken tekel birasindan sonra bayagi iyi gelmisti.
ilk içtigimde 9-10 yasindaydim ve tadini oldukça aci algilamistim. ailem o siralar bana çay bardagi ile verirdi.
sonra büyüdük, 1970-80’li yillarda arkadaslarla siselerce içmeye basladik.
bu arada “efes pilsen” çikmisti ve bizim favori biramizdi. tuborg’un pabucu dama atildi.
almanya’da ögrenci iken, tuborg’un aslinda danimarka birasi oldugunu ögrendim. orada yesil-nefti renkli teneke kutularda “der durstige mann” mottosuyla satiliyordu. kutunun üstünde terini silen sisman bir adam resmi vardi.
türkiye’de hala efes pilsen içiyorum. 45 yil sonra bile tuborg’un tadi nedense hala aci geliyor.
yıllardan sonra-liseden sonra ki 10 yıl geçti, evet kabul ben yaşlıyım- tekrar denedim, sevdim evet evet kesinlikle sevdim, seni sectim kırmızı tuborg.