Olmeca Tekila Güncel Fiyatı Olmeca Tekila Fiyatları

İçindekiler

Olmeca Tekila Fiyatı

Olmeca tekila fiyatı da yeni gelen alkol zamlarıyla birlikte arttı. 2019 yılında Olmeca tekiladan alınan katma değer vergisi 1.02 liralık artış ile birlikte 8.04 Türk Lirasından 9.06 Türk Lirasına çıktı. Yeni gelen zamlarla birlikte Olmeca tekila tüketenlerin kafasını kurcalayan sorulardan birisi de kuşkusuz ki “Olmeca tekila güncel fiyatı ne kadar?” oldu. Olmeca tekilanın şu an Olmeca Blanco 35’lik, 50’lik, 70’lik ve 100’lük versiyonları satılıyor. Ayrıca Olmeca Gold serisi adı altında Olmeca Gold 35’lik ve 70’lik şişeler de raflarda bulunuyor. 70’lik Olmeca Altos Plata, Olmeca Altos Reposado ve Olmeca Dark Chocolate da birçok tekel bayisinde ve marketlerde satışta bulunuyor. Olmeca tekilanın saydığımız ürünlerinin perakende satış fiyatında yüzde iki ile üç arasında bir artış meydana geldi. Siz değerli takipçilerimiz için biz de tekila güncel fiyatlarını ve diğer güncel alkol fiyatlarını güncel liste haline getirdik ve sayfanın alt kısmında paylaştık. Aşağıdaki güncel fiyat listesini inceleyerek Olmeca tekila güncel fiyatları hakkında gerekli tüm bilgiye ulaşabilirsiniz.

Olmeca Tekila

Tekila genel olarak alkol içeren bir Meksika içkisidir. Tekila içkisi adını şu an Meksika’da bulunan “Tequila” kasabasından almaktadır. Bundan yaklaşık iki bin yıl önce Aztekler, agave adı verilen bitkinin özsuyundan ürettikleri içkiye Büyük Maya Tanrısı “Olmeca” adını vermişlerdir. Olmeca tekiladaki Olmeca kısmı da buradan gelmektedir. Agave bitkisi Türkiye’de Sabır otu olarak bilinmektedir. Tekila %100 mavi agave’dan üretilebilir veya mavi agave yanında farklı baharatlar da üretim işlemine dahil edilebilir. Tekila da diğer iyi alkoller gibi bekledikçe güzelleşir. Chivas Regal viski gibi aromalı fıçılarda bekletilebileceği gibi (Tekila aromalı fıçılarda bekletilirse çeşitli aromalar ve altın renk kazanır) metal ya da cam tanklarda da bekletilebilir (Metal ve cam tanklar da tekilayı renksiz tutar). Türkiye’de en çok tercih edilen tekila markası tabii ki Olmeca tekiladır. Avrupa’da da en çok tercih edilen tekila markalarının başında Olmeca tekila gelmektedir. Meksika tekilaları arasında en meşhurlarından birisi olan Olmeca tekilası Meksika’da şişelenmekte ve diğer ülkelere ihraç edilmektedir. Günümüzde farklı ülkelerde de tekila üretimi mevcuttur.

Olmeca Tekila Güncel Fiyatları

 Olmeca Blanco 35’lik Tekila Fiyatları 76,50 Türk Lirası
 Olmeca Blanco 50’lik Tekila Fiyatları 109,00 Türk Lirası
 Olmeca Blanco 70’lik Tekila Fiyatları 149,50 Türk Lirası
 Olmeca Blanco 100’lük Tekila Fiyatları 202,00 Türk Lirası
 Olmeca Gold 35’lik Tekila Fiyatları 82,50 Türk Lirası
 Olmeca Gold 70’lik Tekila Fiyatları 160,00 Türk Lirası
 Olmeca Altos Plata 70’lik Tekila Fiyatları 200,00 Türk Lirası
 Olmeca Altos Reposado 70’lik Tekila Fiyatları 205,00 Türk Lirası
 Olmeca Dark Chocolate 70’lik Tekila Fiyatları 149,50 Türk Lirası

Olmeca Tekila Migros Fiyatı

Yukarıda paylaştığımız listede Olmeca tekila güncel Migros fiyatını bulabilirsiniz. Tekila güncel fiyatları satış yapılan şehir, tekel bayisi, büfe ve markete göre ufak değişiklikler gösterebilmektedir. Tekila almadan önce “tekila fiyatı ne kadar?” sorusunu sormanızı tavsiye ederiz. Fiyat değişikliklerine bağlı olarak güncel fiyat listesi anlık olarak güncellenmektedir. Yeni tekila fiyatları hakkındaki fikirlerinizi ve düşüncelerinizi merak ediyoruz. Lütfen bizimle paylaşmaktan çekinmeyin 🙂

Unutmayın ki alkol dostunuz değildir!

8 Comments

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir