Eğlence Fiyatları

Netflix Üyelik Ücreti ve Aylık Üyelik Ücretleri

Aşağıdaki listede güncel Netflix üyelik ücreti ve Netflix paketleri hakkında tüm bilgileri bulabilirsiniz.

Netflix Temel Paket Üyelik Ücretleri Netflix Standart Paket Üyelik Ücreti Netflix Özel Paket Üyelik Ücreti
Ücretsiz Netflix üyeliğiniz sona erince ödeyeceğiniz aylık üyelik ücreti ne kadar? 17,99 Türk Lirası 29,99 Türk Lirası 41,99 Türk Lirası
HD kullanılabilir mi? Netflix temel üyelik kullanıcıları maalesef dizi ve filmleri HD izleyemiyor. Netflix standart paket üyeliğe sahip kullanıcılar dizi ve filmleri HD kalitede izleyebiliyor. Netflix özel paket üyeliğe sahip kullanıcılar dizi ve filmleri HD kalitede izleyebiliyor.
Ultra HD kullanılabilir Netflix temel üyelik kullanıcıları maalesef dizi ve filmleri UHD izleyemiyor. Netflix standart paket üyeliğe sahip kullanıcılar dizi ve filmleri UHD kalitede izleyemiyor. Netflix özel paket üyeliğe sahip kullanıcılar dizi ve filmleri UHD kalitede izleyebiliyor.
Netflix’i aynı anda kaç ekranda izleyebilirim? 1 ekran kullanabilirsiniz. 2 ekran kullanabilirsiniz. 4 ekran kullanabilirsiniz.
Dizüstü bilgisayar, TV, telefon ve tabletinizde seyredebilir miyim? Netflix temel üyelik kullanıcıları Netflix’i dizüstü bilgisayar, Tv, telefon ve tabletlerinde izleyebilirler. Netflix standart üyelik kullanıcıları Netflix’i dizüstü bilgisayar, Tv, telefon ve tabletlerinde izleyebilirler. Netflix özel üyelik kullanıcıları Netflix’i dizüstü bilgisayar, Tv, telefon ve tabletlerinde izleyebilirler.
Sınırsız film ve televizyon programları izleyebilir miyim? Netflix temel üyelik kullanıcıları Netflix’te bulunan tüm film ve televizyon programlarını hiçbir engelle karşılaşmadan izleyebilirler. Netflix standart üyelik kullanıcıları Netflix’te bulunan tüm film ve televizyon programlarını hiçbir engelle karşılaşmadan izleyebilirler. Netflix özel üyelik kullanıcıları Netflix’te bulunan tüm film ve televizyon programlarını hiçbir engelle karşılaşmadan izleyebilirler.
İstediğiniz zaman iptal edebilir miyim? Netflix üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Netflix üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Netflix üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.
Netflix üyelik ilk ay ücretsiz mi? Netflix temel üyelik ilk ay ücretsiz. Netflix Standart üyelik ilk ay ücretsiz. Netflix özel üyelik ilk ay ücretsiz.

İçindekiler

Güncel Netflix Fiyatları

Netflix, tam adıyla Netflix, Inc.  1997 yılında Amerikan girişimciler Reed Hastings ve Marc Randolph tarafından kurulan medya yayıncılığı ve video kiralama şirketidir. Şirket merkezi Kaliforniya, Los Gatos’ta yer almaktadır.

Netflix’in Tarihçesi

İnternetin çevrimiçi abonelik sistemi Netflix 1999’da yayın yapmaya başladı.  Ve bunu abonelik hizmeti olarak tasarlanmıştı. Abone olmayı tercih edenler, Netflix’in web sitesinden film ve televizyon yayınlarını seçtiler; bu seçimler daha sonra 100’den fazla dağıtım şirketi ile çalışarak ön ödemeli iade zarflarıyla birlikte DVD olarak abonelere postalandı.  Aboneler genellikle aylık olarak istedikleri kadar film izleyebilse de, herhangi bir zamanda sahip oldukları DVD sayısı, abonelik tercihlerine göre sınırlandırılmıştır. O dönemde Netflix’in kataloğunda onbinlerce film seçeneği vardı.

Netflix, 2006’da, bir kişinin önceki kiralama verilerine dayanarak film tercihlerini tahmin etmek için bir algoritma olan öneri sistemini yüzde 10 geliştirip geliştiremediğini görmek için 1 milyon dolarlık Netflix Ödül yarışmasını başlattı. Üç yıl sonra ödül, yedi matematikçi, bilgisayar bilimcisi ve ABD, Kanada, Avusturya ve İsrail’den mühendislerden oluşan bir ekip olan BellKor’un Pragmatik Kaos’una verildi.

Netflix, 2007 yılında gelindiğinde abonelere internet üzerinden doğrudan evlerine aktarma seçeneği sunmaya başladı. Çoğu abonelik planında sınırsız hizmet bulunuyordu. Netflix’in bir sonraki aşaması da video oyun konsolları ve Blu-Ray Disc oynatıcı firmalarıyla işbirliğine girerek videolarının bu cihazlara Internet bağlantısı üzerinden yayınlanabilmesini sağladı. Netflix, 2010 yılının başlarında, DVD’yi ortadan kaldırarak sadece internet yayını yapan bir sistemi başlattı. Netflix bu dönemde sonra hızla Amerika dışına doğru çalışmalar başlattı.  2010 yılında Kanada’da, 2011’de Latin Amerika ve Karayipler’de ve 2012’de İngiltere, İrlanda ve İskandinavya’da yayın yapan tek planlı abonelik sistemini uyguladı. Netflix  190’dan fazla ülke ve bölgede hızla yayılmaya başladı.. Netflix, Eylül 2011’de, akış ve posta tabanlı hizmetlerini Qwikster olarak adlandırılacak olan hizmetle böleceğini açıkladı, ancak planlanan bölünmeyi bir ay sonra abonelerinden bir çığır açarak attı. Akış hizmetleri, 2018’de 130 milyondan fazla aboneye sahip olan en büyük gelir üreticisi olurken, kira bölümü kârlı kaldı.

2013 yılında başlayan epizodik tiyatro dizisi House of Cards ile Netflix, kendi yapımlarını başlatmış oldu. Bu tür içerik Netflix’in ana odağı haline geldi ve 2018 yılının sonunda yaklaşık 1.000 orijinal yapıma imza atıldı. Dikkate değer serileri Kırılmaz Kimmy Schmidt, Garip Şeyler, Narcos ve The Crown’du. Netfliz ayrıca, en iyi yabancı filmde dahil olmak üzere üç Akademi ödülü kazanan Roma (2018) adlı film gibi çok sayıda film üretti.

Netflix Türkiye’de Ne Durumda?

2016 yılından beri Türkiye’de izlenebilir olan Netflix, Türkiye’de internet yayınlarına yönelik getirilen yeni düzenlemenin gerektirdiği lisans başvuru sürecini 2018 yılında başlattığını duyurdu.

Türkiye’de yaklaşık 1.5 milyon üyeye sahip olan Netflix, zengin içerik çeşitliliğine ve Türkiye’den dünyaya taşıdığı ülkemizin hikayelerine dünyanın da değer vermesini sağlıyor. Türkiye’deki yatırımlarını artırmaya devam edeceğine de belirten Netflix, sunduğu ebeveyn kontrollerini daha da güçlendirecek adımlar atmak üzere yetkililerle görüşmelerin sürdürüldüğünü ve hedeflerinin,üyelerin tercih ettiği içeriklere keyifle ulaşmalarını sağlarken, çocukların da yaşlarına uygun olmayan içeriklerden etkin bir şekilde korunması olduğunu vurguladı. Türkiye’ye özel Netflix fiyatlandırma mevcut olduğu için avantajlı Netflix üyelik fiyatlarıyla hemen dizi ve filmlerin keyfini çıkartmaya başlayabilirsiniz.

Netflix Türkiye’de Nasıl Çalışıyor? Netflix Güncel Ücretleri Nedir?

Netflix.com.tr üzerinden abonelik alınan Netflix’in 25 Türk Lirası ile 40 Türk lirası arasında değişen üç farklı abonelikten birini seçip üye olabiliyorsunuz. İlk ay ücretsiz olarak abonelik sağlanan Netflix’te kredi kartı numarası veriliyor ancak ikinci aya kadar memnun kalmadığınız takdirde aboneliğinizi iptal edebiliyorsunuz.

Netflix Üyeliği Ne Kadar?

Ülkemizde son aylarda meydana gelen dolardaki (dövizdeki) dalgalanmalar sonucu Netflix üyeliği fiyatlarında da değişiklik meydana geldi. Aklınıza takılan “Netflix üyelik ne kadar?” sorusuna şöyle cevap verebiliriz: Netflix üyeliklerinin en ucuz paketi olan “Netflix Temel Paket” şu an aktif olarak 17.99 Türk lirasına satılıyor. Temel paketin özelliklerini Netflix’in orijinal sitesinden ve yazımızın başında sizin için oluşturduğumuz tablodan inceleyebilirsiniz. Netflix üyeliklerinin orta paketi olan “Netflix Standart Paket” ise 29.99 Türk lirasından üyelik kabul etmeye devam ediyor. Standart paketin özelliklerini merak ediyorsanız sayfanın başını inceleyebilirsiniz. Netflix üyelikleri arasında en üst paket olan “Netflix özel paket” aylık üyelik ücreti ise 41.99 Türk lirasıyla satışa sunulmuş durumda. Toplu alımlarda büyük avantajlar sunan Netflix özel paketi 4 kişiye kadar aynı anda kullanıma izin veriyor. Netflix yeni üyelik fiyatlarını açıkladığında internet sitemizi sizin için güncellemiş olacağız.

Netflix Ne Kadar?

Netflix temel paket 17.99 Türk Lirası, Netflix standart paket 29.99 Türk Lirası ve Netflix özel paket ise 41.99 Türk Lirası satış fiyatına sahiptir. Netflix temel pakette 1 ekran, Netflix standart pakette 2 ekran, Netflix özel pakette ise 4 ekran sınırlaması bulunuyor.

ata tekin

Yorumları Göster

  • bu şirketin türkiye ekibine artık kim söylediyse işi gücü bırakıp kore dizileri eklemeye başlayan firma.
    gelecek dizilere, filmlere bakıyorum, yarışı kore, bizim ülkede kore yapimlarina ilgi var evet ama birazda kore filmi ekleyin bari.
    bu arada izleyecek bir şeyler arayanlar için (bkz: suits) çok iyi bir seçenek resmen dizinin fanı oldum (orijinal dizisi) korelilerde yeniden uyarlamasini çekiyor.

  • türkiye'de parayı çuvalla götürdüğünü düşündüğüm platform. haftalardır istanbul'un en merkezi noktalarından en kenar mahallelerine kadar her yerde the irishman, atiye ve the witcher reklamları var. hele zincirlikuyu mecidiyeköy hattındaki ilan panoları ve binaların reklam duvarları netflix'e çalışıyor.

  • kafasına göre filmleri anlık ekleyip çıkartıyorlar sanırım. dün fırıncının karısı filmi eklenmişti ama bugün aynı filmi bulamıyorum. çok amatörce yönetiliyor anladığım kadarıyla.

  • şu an aboneliğimin son ayında bulunduğum film dizi portalı. yurtdışında, maddi gücümüz çerçevesinde korsan ürün kullanmayalım, netflix'te ne varsa seyredelim diye abone olmuştum. şimdi türkiye'de beşte biri içerik ve gelire ve içeriğine göre yüksek sayılabilecek bir fiyatı nedeniyle aboneliğimi iptal ettireceğim.

    takip ettiğim bir dizi şu an 7. sezonunda (blacklist) ama netflix'te sadece 5 sezon var! diğer birçok dizide de durum aynı. hd içerik için 30lira vereceğim ama siz güncel bölümleri ve filmleri vermeyeceksiniz!

    spotify premium üyeliğim var. netflix yerine yıllık blu tv alacağım. netflix yapımı film ve dizileri de malum sitelerden izlerim artık vicdanım rahat, size müstehak! sırf haksızlık olmasın diye farklı email ile üye olup bir ay ücretsiz aboneliği almadım her seferinde. ama hakkaten size müstehak.

    tanım: sınırlı içerik ile türk müşterilerini kazıklayan, ülkeden defolup gittiğinde eksikliği hissedilmeyecek platform.

  • muhtemelen kendinize göre belirli bir izleme programı oluşturduğunuzda verimli kullanabileceğiniz bir online dizi-film platformu.

    eleştirilerin kaynağını biraz dikkatli bakınca fark edebiliyorsunuz. şimdi öncelikle içindeki içeriklere bakalım. ya bir dizi ve ya da bir film. bir de toplamda bu içerikleri 2'ye ayıralım: netflix'in kendi çıkardığı orijinal yapımlar ve orijinal olmayıp dışarıdan platforma eklenen diğer yapımlar. bu netflix'e özel olmayan diğer yapımlara insan netflix'e üye olmadan diğer dizi-film izleme sitelerinden ulaşabiliyor veya torrent olarak indirebiliyor. haliyle netflix'e gelen birisinin sadece bu yapımlara yönelmesi biraz saçmalık oluyor ve boşuna para vermiş oluyor. bu durum da haliyle insanları netflix'in kendi yapımlarını izlemeye yönlendiriyor. bu orijinal yapımların film olanları genelde düşük bütçeyle çekildiği için kaliteyi yakalamak zor oluyor. tabi iyi filmler yok değil, ama iyi filmleri bulmak için denemek gerekiyor. yani karar verdiğiniz bir filmi izlemeden önce spoilersız yorumları gözden geçirin. örneğin filmlerin buradaki başlıklarında da biraz fazlaca entry almışsa denemeye değer. tabi burada beğeninin kişisel bir değerlendirme olduğunu da unutmamak gerekir. sizin beğenmediğiniz bir şeyi başkası veya başkasının beğenmediği şeyi siz beğenebilirsiniz. şimdi gelelim netflix'in kendi dizi yapımlarına. kullanıcıları esas netflix'e bağlayan şeyler orijinal yapımı diziler. tabi burada dikkat edilecek esas konu bu dizilerin sezonlarının bir paket halinde geliyor olması. yani tv'deki diziler gibi hafta hafta değil toplu bir halde yayınlanması. bunun iyi mi kötü mü olduğu konusunda kararsız kalabiliyorsunuz. beklemek yerine sezonu bir çırpıda bitiriyorsunuz. ancak bu sefer de yeni sezon için aylarca beklemeniz gerekebiliyor ve bu durum da bu platformun kullanımında insanlarda boşluk yaratabiliyor. yani kullanıcıların sırf belli başlı takip ettiği diziler için bu platformda olduğu biliniyor. örnek olarak la casa de papel, black mirror, dark, house of cards verilebilir. tabi insanlar esas dizilerinin yeni sezonlarını beklerken oyalanmak için (biraz da aylık ödedikleri ücret boş geçmesin diye ) başka orijinal yapım olan dizilere de bakıyorlar. tabi onlar arasında da beğenmedikleri olunca platformdan soğuyabiliyorlar. ama bu sorunlar sadece netflix için değil bu eksende çalışan diğer izleme platformları için de geçerli.
    son olarak da şunu öneriyorum: eğer netflix'in kendi yapımı olmayan bir diziyi netflix'te izleyecekseniz mevcut devam eden bir diziyi değil bitmiş bir diziyi izleyin. çünkü orijinal yapımlarda olduğu gibi dışarıdan eklenen dizilerde de sezonları paket halinde yayınlama olayı var. bunun için de o sezonun bitip üzerinden biraz süre geçmesi gerekiyor. eğer mevcut durumda devam eden orijinal içerik olmayan bir diziyi netflix'te izlemeye çalışırsanız diğer izleyicilere göre geride kalırsınız.

  • Netflix özel üyelik alıp benimle birlikte ortak kullanmak isteyen var mı? Dört kişi birleşip netflix üyelik ücretini bölüşebiliriz uyguna gelmiş olur.

  • Ben şimdi Netflix özel paket alınca dört farklı kişi kullanabiliyor muyuz? Eğer farklı kişiler kullanabiliyorsa Netflix üyeliği ne kadar oluyor?

  • televizyon kanallarında izleyecek hiçbir şey bulamadığım için evde canımın sıkılmasını engelleyen yegane şey netflix.

  • netflix'in neden bu denli abartıldığını anlamıyorum. çoğu film ve dizi hayal kırıklığı benim için. marriage story fiyaskosu sabrımı taşıran son damlaydı. bundan önce ise muhafız, sex education gibi çocuk oyalayacak dizilere milyonları gömdüler ve hayretle bir bölüm bile dayanamadım. üstelik, bir iki dizi ile de bu sonuca varmadım, bence yaptıkları işlerin büyük çoğunluğu bu şekilde hayal kırıklığı.

    sanıyorum kendileri de bunun farkında. martin scorsese'e, alfonso cuaron'a hollywood stüdyolarının bile veremeyeceği miktarda büyük paraları vermelerinin sebebi, tam olarak bu. kaliteli bir imaj oluşturabilmek. akademi ödülleri'nde, altın küre'de boy gösterebilmek. şunun da farkında olduklarını biliyorum; artık sıkıcı bir hal almaya başladı yaptıkları işler. cuaron, scorsese derken kurtarabilecek miyiz diye bakıyorlar.

    ayrıca, bizden aldıkları paraları 'aykut enişte', 'deliha', 'delibal', 'dabbe' gibi filmlere gömüyor herifler. pazar yeri tabirini kullanmamın sebebi bu. dabbe ne abicim? dabbe ne demek ya? koskaca netflix'sin sen? dabbe ne demek allahın cezaları?

    neyse. sinirlerime hakim olabilmek için amazon prime'a kaydoldum. fleabag bile şu tüm netflix dizilerine yüze katlar.

  • an itibariyle 30 günlük deneme süresine başladım.

    her bölüm başında “xbet” ve bir çok reklam görmeye alışan bünyeme reklamsız dizi izlemek garip gelmiyor değil.

Paylaş
Tarafından yayınlandı
ata tekin

Son Yazılar

Yamaç Paraşütü Güncel Fiyatı 2020

İnsanlar son zamanlarda aktivitelere büyük önem göstermeye başlamışlardır. Kendi karakterlerine uygun ve sevecekleri işlere ve…

4 sene Önce

Keratin Bakım Fiyatı 2020

Hava kirliliği, saç stilistleri, saç boyaları dediğimizde saçlarımız her gün yıpranmaktadır. Saçlarımızın bu kadar çok…

4 sene Önce

Arveles Fiyatı, Yan Etkileri ve Arveles Kullanım Dozu

Özellikle vücutta oluşan hasar ve yaralanmalar sonucunda meydana gelen ağrı ve iltihaplanmalarda, arveles ilacı yaygın…

4 sene Önce

Prospan Fiyatı Prospan Şurup Ne Kadar?

Öksürük ve soğuk algınlığı Türk ailelerinde kolayca yayılır. Günümüzde Prospan Fiyatı unsuru ile gündeme gelen…

4 sene Önce

Batikon Fiyatı Batikon Ne Kadar?

"Batikon Fiyatı ve modelleri nelerdir?" Sorusunun cevabına bakmadan önce "Batikon nedir?" "Ne işe Yarar?" "Nasıl…

4 sene Önce

Kedi Kısırlaştırma Fiyatı Ne Kadar?

Gün geçtikçe evde hayvan besleyenlerin sayısı artmaktadır. Kedi ve köpekler başta olmak üzere, bunlar gibi…

4 sene Önce